AKTUELNO

Ne predaje se!

Glumica i zvezda serija "Čari", Šenon Doerti, koja već godinama vodi bitku sa karcinomom, rastužila je fanove poslednjom slikom koju je objavila na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug AP

Na ovim fotografijama Šenon je usled terapije bez kose, a da sve bude još žalosnije, u opisu je i potresan tekst.

Povodom meseca osvešćenosti o karcinomu dojke, htela bih sa vama da podelim više o svojem putovanju od prve do druge dijagnoze. Je li sve lepo? Ne, ali je iskreno i delim ovo s nadom da ću edukovati ljude i malo im bolje predočiti kako izgleda rak - počela je glumica.
Nadam se da ću podstaći druge da redovno odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnostifikovan 2015. godine. Podvrgla sam se mastektomiji te hemoterapiji i zračenju. Često mi je krvario nos od hemoterapije - napisala je glumica, te otkrila šta joj je pomoglo u teškim situacijama.
Ne znam da li je iko od vas ovo iskusio. Uveseljavala sam samu sebe noseći smešne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristi. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smejala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspeti da pronađemo humor u nemogućim situacijama - poslala je Šenon snažnu poruku.

Autor: P.R.

#Šenon Doerti