AKTUELNO

Kantri pevačica bila je planetarno popularna, a sada joj se izgubio svaki trag.

Zvezda u usponu, slvana pevačica Tejlor Svift koja je planetarnu popularnost stekla poslednjih godina, sada skoro da i ne postoji. Tejlor se, naime povukla iz javnosti, a kako bi izbegla da je paparaci negde uslikaju, okupila je čitav tim članova obezbeđenja, a njena lokacija je dobro čuvana tajna.

Pevačica je odlučila da se povuče u ilegalu, a poslednju fotografiju na instagramu na kojoj je ona, objavila je 5. februara, nakon toga objavila je reklamu za pesmu svoje dobre prijateljice Selene Gomez.

Foto: Instagram

Tejlor na društvenim mrežama, koje je prestala da koristi, ima 74 miliona pratilaca na "Fejsbuku", 85 miliona na "Tviteru" i vrtoglavih 102 milona na "Instagramu" i oni željno iščekuju bilo kakvu poruku ili fotografiju, ali od početka 2017. godine ostaju uskraćeni za bilo kakav podatak o njoj.

Razlog za povlačenje sa javne scene, mnogi su pronašli u činjenici da je negujući reputaciju nevinašceta, raskrinkana od čak dve planetarno popularne zvezde, zbog čega je osramoćena rešila da se izgubi iz videokruga publike kako bi povratila svoj imidž dobrice.

Foto: Wikipedia

Nju je najpre javno napadao Kanje Vest koji je u javnosti obelodanio snimak njihovog razgovora, koji uopšte nije išao Tejlor u prilog, a potom se mlada pevačice našla na meti koleginice Kejti Peri koja ju je optužila da je sabotirala njen povratak na scenu. Tejlor je potom snimila i pesmu o tome, ali je Kejti uzvratila udarac istom merom. I kada je Perijeva objavila pesmu "Swish", Sviftova je ponovo bila osramoćena.

Kako mediji prenose, Tejlor se sada posvetila pisanju pesama za novi album jer planira veliki povratak kada se svi njeni blamovi zaborave.

Autor: Pink.rs

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kejti Peri | Katy Perry

#Tejlor Svift | Taylor Swift

'