AKTUELNO

Tuga!

Sara Džesika Parker, čuvena Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", nepunih nedelju dana od smrti kolege i prijatelja Vilija Garsona, oglasila se na Instagramu i otvorila dušu. Vili je preminuo posle lavovske borbe s kancerom, a pošto je čula tužne vesti, Sara je zanemela.

U kratkoj ispovesti na pomenutoj društvenij mreži je istakla da je ta tišina, između ostalog, bila "odgovor na veliki gubitak, s kojim se i dalje teško nosi".

Nepodnošljivo. Nekad je i tišina velika reakcija. Na muku. Pokazatelj koliki je to gubitak, posle i više od tri decenije prijateljstva. Pravog prijateljstva, sa svim tajnama, avanturama, koncertima, putovanjima, obrocima, kasnim pozivima, roditeljstvom... Godinama provedenim na setu (kod Keri u stanu) i smejanju do kasno u noć kao Stenford i Keri, ali i kao Vili i Sara... Sve će mi tvoje nedostajati. Vrtim u krug naše poslednje trenutke. Pročitaću ponovo svaku poruku koju smo razmenili u tvojim poslednjim danima, ispisati razgovore. Tvoje odsustvo ću da ispunim sećanjima... Šaljem puno ljubavi i saučešće tebi, dragi Nejtane. Bio si i bićeš svetlo Vilijevog života, njegovo najveće dostignuće, tvoj tata. Ovo mi je poslednje rekao. "Svuda lepih narukvica". Da. Počivaj u miru.

Ovom porukom, koju je objavila uz niz starih fotografija, izazvala je brojne reakcije kako prijatelja, tako i fanova. U komentarima, nizala su se srca, kao i emotikoni koji plaču.

Autor: P.R.

#Sara Džesika Parker