AKTUELNO

fdf

Eksplicitni snimak Kim Kardašijan i Reja Džeja i posle više od drecenije i dalje je aktuelna tema u javnosti. Mnogi smatraju da je upravo ovaj snimak pomogao starleti da se probije, kao i da je karijeru izgradila zahvaljujući njemu, a da ga je u javnosti pustila njena majka Kris Džener.

PO pisanu stranih medija, pojavio se podatak da Kim svojevremeno nije snimila samo jedan već dva sporna snimka, a da je drugi „duži i daleko više prikazuje”. Zbog ovoga, brzo je odreagovao advokat Kardašijanove, Marti Singer, koji je, piše "TMZ", preneo njene reči:

"Te tvrdnje nikako nisu istinite. Svašta li su ljudi spremni da kažu za svojih 15 minuta slave…"

Podsetimo, Wack 100 je u podkastu „The Bootleg Kev” ispričao upravo suprotno, pa poručio kako bi snimak „poslao Kanjeu Vestu, jer ga mnogo poštuje, a ona je ipak majka njegove dece”.

"Kanje, javi se, brate, ako želiš drugi deo. Neviđeno. Zaista, ne bih to dao nikome osim njemu, ona je majka njegove dece, a ja njega poštujem i svestan sam da je dosta onih koji bi da se domognu snimka", izjavio je, pa dodao kako ne bi tražio novac zauzvrat.

Upitan, međutim, kako se Rej Džej oseća povodom „noviteta”, izjavio je „da ni on ne bi voleo da se to objavi, jer je sada otac dvoje dece”.

Autor: M.K.