AKTUELNO

Drugi put je uhapšen zbog ometanja javnog reda i mira.

Proslavljeni mladi glumac postao je poznat po divljačkom ponašanju i prozivanju policije, zbog čega je u petak po drugi put uhapšen. Glavni protagonista filma "Transformersi", Šaja Lebaf ponovo je uhapšen, ovoga puta u Ostinu u koji je došao zbog muzičkog festivala City Limits, a kako svedoci tvrde on je divljao ulicama potpuno “razbijen alkoholom i drogama” i to oko 19 časova.

Foto: Tanjug/Chatham County Sheriff's Office via AP

On je navodno provocirao policajce, nakon čega je uhapšen. Drugi svedok izjavio je da je Lebaf bio u društvu žene kada obezbeđenje jednog bara nije želelo da ga pusti unutra. Policija u Ostinu potvrdila je da je glumac uhapšen, ali nije saopštila nikakve detalje o tome.

Policija je u petak uveče uhapsila slavnog glumca, koji je, navodno, pijan trčao ulicom i odbijao je da posluša policajce. Ovo nije prvi put da je Labaf u centru pažnje zbog neprimerenog ponašanja. Prošle godine privođen je u policiju zbog psovanja i verbalnog vređanja policije. Ovaj glumac poznat je i po pojavljivanju u spotu planetarno popularne pevačice Sie.

Foto: Printscreen Youtube

A neposredno pre hapšenja, Šaja je napravio i video snimak koji je prvi objavio TMZ:

Autor: D. P.

#Sija Furler | Sia Furler

#Šaja Labaf

'