AKTUELNO

Bračni par pre nešto više od mesec dana dobio je blizance.

Slavni par, Amal i Džordž Kluni pre nešto više od mesec dana dobili su ćerku Elu i sina Aleksandera, a kako su mediji tada pisali, proslavljenom glumcu "nije bilo dobro" što od sreće, što od neprespavanih noći tokom kojih je brinuo o bebama. A njegova supruga i on od tada nisu viđeni u javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Amal i Džordž, sinoć su po prvi put od rođenja blizanaca viđeni na večeri u jednom restoranu na jezeru Komo u društvuu velikog broja prijatelja, ali i paparaca koji su ovaj trenutak ovekovečili.

Iako deluje kao da se vratio s odmora, s obzirom na to da je poprilično pocrneo, Džodž deluje i pomalo umorno, što su mnogi strani mediji komentarisali. Međutim, iako Kluni kom je 59 godina izgleda pomalo umorno, njegova 39- ogodišnja supruga Amal, kako mnogi komentarišu, izgleda svežije nego ikada.

Ipak, ono što je mnogima "zapalo za oko" je činjenica da slavni par jedno drugom nije puštao ruku, te je bilo jasno da se vole više nego ikada. Amal i Džordž dobili su ćerku i sina 6. juna ove godine, a venčali su se još u septembru 2014. godine u Veneciji.

Autor: D. P.

#Amal Kluni | Amal Clooney

#Džordž Kluni | George Clooney

'