AKTUELNO

Nećete verovati čime se bavi!

Američka glumica i zvezda serije "Čuvari plaže", Karmen Elektra, osim što je igrala u brojnim filmovima, slikala se i za raznorazne muške časopise, između ostalog i za "Plejboj".

Karmen je bila oličenje lepote krajem devedesetih. Nedavno je napunila 49 godina, a izgleda jednako dobro kao na početku karijere.

Dok je pre gotovo dve decenije harala svetskom šoubiznis scenom, Elektra danas nije tako uspešna - ona poslednjih godina zabavlja goste kao hostesa na prestižnim partijima, zapravo i dalje naplaćuje svoj s*ksepil, ali ne na tako visokom nivou kao nekada.

Karmen u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Venčali su se 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Ona je nakon toga završila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a ovaj odnos potrajao je tri godine. Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove nevere. Nakon ovog ljubavnog brodoloma pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je pak raskinula 2013. godine. Od tada o njenom ljubavnom statusu se više ništa ne zna.

Autor: N.B.