AKTUELNO

Ne propustite fantastičnu završnicu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Posle deset meseci, 42 emisije, skoro 100 kandidata koji su prošli audicije, došlo je vreme da region dobije pobednika treće sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice".

Ova sezona je po mnogo čemu bila posebna, bili smo svedoci neverovatnih muzičkih talenata, bilo je mnogo suza, ali i smeha, a nema sumnje da će se o ovoj sezoni pričati još dugo.

Foto: Pink.rs

Ženski deo žirija, Jelena Tomašević, Goca Tržan i Leontina Vukomanović, dočekale su nove članove - Sergeja Ćetkovića i Aleksandra Saleta Cvetkovića - koji su se odlično snašli u ovoj ulozi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ove sezone, u crvenim stolicama našli su se i gostujući članovi žirija - Aleksandra Radović, Zoran Kiki Lesendrić, Ognjen Amidžić, ali i bivši član žirija, Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Žiri je proteklih deset meseci morao da donese teške odluke, a od polufinala, samo vi ste birali ko će proći dalje.

Milionski auditorijum širom regiona, ali i Evrope, izabrao je jedanaest veličanstvenih superfinalista, koji će ovog petka još jednom uspeti da sve ostave bez teksta.

Jovana Radonjić

Najmlađa, šestogodišnja Zvezdičica, svojom vrcavošću, energijom, šarmom, ali i talentom uspela je da osvoji ceo Balkan. Članove žirija, ali i publiku kraj malih ekrana iz emisije u emisiju zasmejavala je do suza i oduševljavala svojim neverovatnim napretkom.

Ukoliko je upravo Jovana vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 1 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Tatjana Savatić

Publici i žiriju se uvek predstavljala zahtevnim i emotivnim pesmama, a upravo u našem šou programu otkrila je nakonost ka fado muzici. Njene interpretacije ostavile su sve bez daha, te ne čudi što se zasluženo našla u superfinalu.

Ukoliko je upravo Tatjana vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 2 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana Radovanović

Uvek autentična i drugačija, Bojana je svakom svom dosadašnjem nastupu posvetila veliku pažnju, poput pravih profesionalaca. Publika je do sada imala priliku da vidi njene brojne transformacije, a ostaje da vidimo šta je pripremila za veliko superfinale.

Ukoliko je upravo Bojana vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 5 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

David Marković

Ovaj talentovani dečak iz Zvečana dokazao je da se odlično snalazi u zahtevnim pop pesmama, po kojima je postao prepoznatljiv. Svojim nežnim pevanjem, David je uspeo da probudi i najdublje emocije kod svih koji ga slušaju, a da je to publika prepoznala, dokaz je i što se našao u superfinalu.

Ukoliko je upravo David vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 6 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Komnen Vuković

Ovaj talentovani osmogodišnji dečak iz Podgorice je za ovih deset meseci neverovatno napredovao u svakom smislu, a u takmičenju se izdvojio po pesmama koje je svakog puta pažljivo birao. Svojim nastupima izmamio je suze, a nakon izvedbe numere "Pesma malom anđelu", plakao je ceo Balkan.

Ukoliko je upravo Komnen vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 8 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina Stanković

Ova jedanaestogodišnja devojčica uvek je prihvatila sve savete i zasluženo stigla do velikog superfinala. Marina se u potpunosti pronašla u emotivnim, zahtevnim baladama, a da li će publiku iznenaditi nekom bržom pesmom, saznaćete ovog petka.

Ukoliko je upravo Marina vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 10 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Lorena Janković

Njoj je uvek polazilo za rukom da svojim vokalnim sposobnostima oduševi i od glave do pete naježi petočlani žiri, ali i milionski auditorijum. Podjednako dobro se pokazala i u bržim pesmama, ali i u baladama, čime je zaslužila mesto u velikom superfinalu.

Ukoliko je upravo Lorena vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 11 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Radulović

Harizma, talenat i nastupi koji se prepričavaju širom regiona, sigurnim koracima doveli su Katarinu do superfinala. Jedanaestogodišnja Podgoričanka postala je prepoznatljiva po spektakularnim scenskim nastupima, a šta je pripremila za samu završnicu, saznaćete u petak.

Ukoliko je upravo Katarina vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 12 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Sergej Pajić

Za kratko vreme postao je prava tinejdž-zvezda i miljenik devojčica. Sergej pesmama bržeg ritma uvek uspe da zapali scenu "Pinkovih zvezdica", a njegova energija je prosto zarazna. Nema sumnje da će bombastičnim nastupm napraviti pravi spektakl i u velikom superfinalu.

Ukoliko je upravo Sergej vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 13 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Todor Kitanović

Dečak koji je osvojio srca publike još u prvoj sezonu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, vratio se na veliku scenu i ovog puta, greška nije ponovljena, već se zasluženo našao u superfinalu. Maestralni Todor iza sebe ima armiju devojčica, a čime će ih osvojiti u superfinalu, saznaćemo u petak.

Ukoliko je upravo Todor vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 14 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Roko Blažević

Pohvale na račun njegovog vanserijskog talenta i spektakularnih nastupa stizale su iz svih zemalja u regionu, ali i od najeminentnijih muzičkih zvezda sa Balkana. Najviše suza poteklo je upravo tokom Rokovih nastupa, a u petak ćemo saznati šta je ovaj briljantni Splićanin spremio za veliku završnicu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Ukoliko je upravo Roko vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 16 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: TV Pink Printscreen

Naši maestralni superfinalisti su spremni, a budite i vi, jer se ovog petka bira nova Pinkova zvezdica.

Ko će poneti titulu najboljeg među jednakima, odlučujete upravo vi, zato glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Foto: Instagram

Budite spremni da čujete najbolju muziku i nestvarno dobru decu koja pomeraju sve granice, u velikom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 7. jula, posle 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Bojana Radovanović

#David Marković

#Jovana Radonić

#Katarina Radulović

#Komnen Vuković

#Lorena Janković

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sergej Pajić

#Superfinale

#Tatjana Savatić

#Todor Kitanović

'