AKTUELNO

Reper je otkrio i da se njegova mama, zbog borbe s predrasudama, okrenula i zavisnostima.

Popularni par, pevačica Bijonse i reper Džej Zi gotovo nikad u medijima ne priča o svom privatnom životu. No, reper se na svom novom albumu osvrnuo na glasine koje su pratile njega i njegovu porodicu.

Mama je imala četvoro dece, uprkos tome što lezbijka. Tako dugo je glumila - repuje Džej Zi (47) u pesmi ''Smile'' na novom albumu.

O seksualnosti njegove majke Glorije Karter već se dugo šuškalo. Reper je u pesmi objasnio i da se njegova mama, zbog borbe s predrasudama, okrenula i zavisnostima.

- Meni nije važno voliš li njega ili nju. Samo želim da vidim da se smiješ kroz svu mržnju - glasi jedan stih u pesmi.

Iako je Džej Zi, kao i mnogi reperi, imao homofobne ispade u pesmama na početku karijere, kasnije je bio jedan od prvih slavnih repera koji se otvoreno borio za prava LGBT osoba.

Osim o numeri ''Smile'', priča se i o naslovnoj pesmi u kojoj reper priznaje da je varao Bijonse (35), što je ona navela u svojoj pesmi ''Sorry''. Osvrnuo se i na incident u liftu, kada ga je ženina sestra Solanž besno udarala.

Izazivao sam Solanž, a znao sam da sam trebao da priznam da nisam u pravu. Skoro sam završio kao Erik Benet i izgubio najbolju devojku na svetu - repuje Džej Zi u pesmi ''Kill Jay Z''.

Inače, Erik Benet je bio u braku s Hali Beri sve dok je nije prevario, posle čega su se razišli.

Autor: M. K.

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#Džej Zi

#Reper

#pevačica

'