AKTUELNO

Njih dvoje nisu mogli da je se naslušaju.

Jedna od najmlađih finalistkinja treće sezone "Pinkovih zvezda", najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu, Milica Jokić iz Beograda, oduševljavala je iz nedelje u nedelju sve članove žirija, čak i one koji su menjali nekog od odsutnih.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoj šesnaestogodišnjakinji moćnog glasa za rukom je pošlo da za to vreme postane miljenica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji to ističe u svakoj epizodi i koji joj je više pita rekao da je briljantna, besprekorna, da ne može da joj nađe manu i da "peva onako kako je to Bog rekao".

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je u prvoj finalnoj emisiji Milica otpevala pesmu Verice Šerifović "Ne dam bolu da me slomi" Šaban je bio van sebe, pa ju je zamolio da otpeva još jednu pesmu ("Uvek si mi govorila, majko") pomenute pevačice koju je lično napisao.

Jokićeva mu je ispunila želju i uspela da kralju narodne muzike izvuče osmeh posle kojeg je usledio veliki broj komplimenata na njen račun.

PROČITAJTE JOŠ: MILICA OTPEVALA PESMU ŠABANOVE OMILJENE PEVAČICE: Maja preporučila Milanu PSIHIJATRA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

- O, Bože. Ovo je strašno. Da ti znaš koliko su te pesme teške, Milane. Ja sam pisao ovu pesmu i morao sam da čujem da li će i to moći, s obzirom na to da ja i Vericu volim da slušam, i ona je maestralan pevač, ali ti, Milice, razvaljuješ, ne da pevaš, nego razbijaš - rekao je Šaulić, sa čim se složila i Dara Bubamara.

I druge finalne večeri Milica je dobila isti zahtev, ovog puta od Zorice Brunclik, koja je slavila 62. rođendan baš tog dana, pa joj je tražila da otpeva akapela njenu pesmu "Ne dam ovo malo duše".

Foto: TV Pink Printscreen

- Pošto mi je danas rođendan, ja bih htela da mi ti otpevaš deo moje pesme, jer smo se naježili, pošto je to jedna od tvojih najboljih interpretacija. Za moju ljubav - rekla joj je pevačica, a Milica joj je odmah ispunila želju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je završila sa pevanjem, Zorica ju je ponovo pohvalila.

PROČITAJTE JOŠ: ŠABANOVA MILJENICA, KEMIŠEVA PRINCEZA: Milica otpevala NAJTEŽU MOGUĆU PESMU! (FOTO)

- Namerno sam htela da otpevaš deo ove pesme i ovu što si pevala da bi glasači napravili jedno poređenje koliko si ti savršena u ovakvoj teškoj baladi. Ovo je jedna od težih interpretacija za svakog pevača. Koska, kako bi se reklo, a tek da ne pričam o onoj prvoj koja ti je legla fenomenalno. Srećno, sine - rekla joj je Brunclikova.

Ne propustite i treće finalno veče "Pinkovih zvezda" večeras od 21:30 na televiziji Pink i glasajte za svoje favorite, jer su linije za glasanje otvorene sve vreme, a ne samo tokom emisije, pošto od vaših glasova zavisi ko će biti pobednik treće sezone.

Autor: V. T.

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevačica

#Šaban Šaulić

'