AKTUELNO

Slavna pevačica je na svom novom albumu do detalja otkrila kako ju je dugogodišni partner, reper i producent Džej Zi varao, a on je sada progovorio o neverstvu.

Poslednji album pop dive Bijonse Nouls, koja je nedavno postala majka blizanaca uzdrmao je svetsku javnost. Slavna pevačica je do detalja otkrila kako ju je dugogodišni partner, reper i producent Džej Zi varao.

Foto: Printscreen Youtube

Medijska tema broj jedan, preko noći je postala "Beki, sa dobrom kosom", kojoj se Bijonse obraća u pesmi, kao i spekulacije ko bi to mogao da bude. Korak napred su napravili fanovi pop dive, koji su u Beki prepoznali najpre pop pevačicu Ritu Oru, a potom i brojne druge poznate dame.

Foto: Tanjug

Iako se ni Bijonse i Džej Zi nisu naknadno izjašnjavali na pitanja o bračnom neverstvu, konačno je usledio odgovor od popularnog repera, i to u vidu novog albuma "4:44".

Umalo da sam postao Erik Benet - repuje u jednoj pesmi, aludirajući na bivšeg supruga Hale Beri koji ju je prevario, ali i "sj*baću sve ako mi daš prilike, Beki, ostavi me na miru" nastavlja dalje u pesmi.

Foto: Tanjug AP

Takođe, Džej Zi se osvrnuo na famozno premlaćivanje u liftu, kada ga je Solanž Nouls išutirala: "Napao si Solaž jer je sve znala, sve što je trebalo da uradiš je da se izviniš". U jednoj pesmi, Džej Zi se izvinjava i kaže: "Žao mi je, često sam ženskaroš, trebalo je dete da mi se rodi da bih gledao svet ženskim očima".

Autor: M. K.

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#Džej Zi

#Reper

#pevačica

'