AKTUELNO

Zapalila je publiku kada je otpevala Cecin hit!

Atraktivna Zorana Stefanov u drugom finalu ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Svetlane Cece Ražnatović ''Tačno je'', a njena interpretacija izazvala je lavinu emocija u Pinkovom studiju.

Zorana ima dvadeset godina i važi za jednu od najatraktivnijih takmičarki u ovoj sezoni, a njeni nastupi su uvek zapaženi i ostave snažan utisak na sve.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitajte još:

MALA BEZOBRAZNICA: Zbog Zorane članica žirija OPLELA PO SEVERINI! (VIDEO)

- Ti si najviše vizuelnih transformacija imala ovde. Od vamp ribe do čedne devojčice. Čovek ne može oko da skine s tebe. Tu mora neki balans da se napravi između slušanja i gledanja, ali to ostavljam momcima. Kemiš me je zamolio da kažem, da će od njega tri pevača dobiti po pesmu. On će odabrti troje u zavisnosti od toga kako mu se bude dopalo. To se možda odnosi na tebe, a možda i ne. Daro, imaš konkurenciju. On je to uradio zbog mene i mog rođendana i za sve ljude koji su ovde bili dobri. Za tebe Zorana, dušo, nema zime. To što izlazi iz tebe - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si fantastična. Ti si za mene najlepša takmičarka i imala si najbolja izdanja. Ti ćeš biti zvezda. Ja tebe volim i privatno i sigurno ću ti pomoći. Imaš i taj seksepil koji je jako bitan - istakla je Dara i prisetila se svojih početaka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si ovde svašta pevala. Ti si se sad toliko namazala da fasciniraš kako biraš pesme koje ti leže. Ovo si otpevala maestralno. Neću da pričam o izgledu i stajlingu, to neka rade žene. Ti izgledaš odlično i dobro si otpevala. Ovo je najbolji tvoj odabir - hvalio je Šaban takmičarku.

- Mnogo toga ti je rečeno i sve je bilo pametno. Ti si ukras na ovoj sceni i ja se ne brinem za tebe i nisam se ni brinula. Mislim da već imaš ljude oko sebe koji jako dobro znaju šta da rade sa tobom. Napredovala si od početka do sada. Na kraju krajeva, nećemo da pričamo mnogo o pevanju. Danas se muzika mnogo više gleda nego sluša tako da si ti zvezda - poručila je Dragana takmičarki.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je neko ko je imao sjajne interpretacije poslednja četiri nastupa. Ona je bezobrazna dok peva i ume da vlada binom i kamerom i pesmom. Ti si i ranije dobro pevla, ali sada si pronašla sebe. Svi treba da pevamo svoj fah i svoj fazon. Baš sam ponosna - pohvalila je Maja takmičarku.

Ukoliko je Zorana Stefanov vaš favorit, njen redni broj je 5, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Zorana Stefanov

'