AKTUELNO

Hit!

Bivši fudbaler Dejvid Bekam i modna dizajnerka Viktorija Bekam zajedno su 25 godina, a Dejvid je povodom njihove 22. godišnjice braka nasmejao obožavatelje s fotografijama njihovih zajedničkih odevnih kombinacija.

22 godine kasnije, još uvek isti autfiti. Volim te najviše, hvala ti što si nam podarila našu neverovatnu decu kako bismo svi mogli da nosimo isto – napisao je Bekam uz fotografije koje je objavio na Instagramu.

Par na društvenim mrežama često imaju izlive ljubavi, a zajedno imaju četvoro dece, i to sinove Bruklina (22), Romea (18) i Kruza (16), kao i ćerku Harper (9).

Način na koji su se upoznali je dosta neuobičajen. Nije se radilo o ljubavi na prvi pogled, već mu je Viktorija pretila da će ga istući ako je ne pozove, a Dejvid je bio sramežljiv da to uradi. Kad je popustio, započela je tajna veza, jer je Spajsica tada imala dečka kog je brzo ostavila.

Foto: Tanjug AP/Gareth Fuller

Svi su upoznati s Dejvidovim varanjem. Njegova najpoznatija afera je započela je u septembru 2003. godine u jednom madridskom noćnom klubu s manekenkom Rebekom Los. Uslikani su kako ćaskaju kao da se godinama poznaju. Dejvid je tada sve negirao, Viktorija mu je verovala, a nešto kasnije, Dejvid se ponovo viđao s Rebekom i iz kluba su otišli u apartman. Već se u automobilu opustio i prepustio strastima. Spajsica je sve više ludela, a na kraju je i pretila Rebeki. Viktorija mu je oprostila neveru i ubrzo nakon toga rodila trećeg sina, Kruza.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.

#Dejvid Bekam

#Viktorija Bekam