AKTUELNO

Poznata glumica ostavila je bez daha sve na svadbi koleginice Jelisavete Orašanin i njenog izabranika, košarkaša Miloša Teodosića.

Jelisaveta Orašanin svakog časa če izgovoriti sudbonosno "da" svom budućem suprugu Milošu Teodosiću u jednom restoranu na Topčideru, a za ovaj dan pripremila se čitavog života.

Pročitajte još... SUDAR ISPRED TEOVOG STANA: Košarkaš skriven na zadnjem sedištu krenuo na svadbu pa UDARILI U PARKIRANA KOLA! (FOTO)

Foto: Tanjug ap/Printscreen Instagram/Pixabay

Nevesta će danas zablistati u kreaciji Darka Kostića za koju je iskeširala nekoliko hiljada evra, a veliki su izgledi da je na sopstvenom venčanju zaseni koleginica i bliska prijateljica, sa koje danas niko nije mogao da skine pogled.

Foto: Youtube printscreen, Pixabay

Reč je o lepoj glumici Nini Janković, koja je za današnju svečanost svoje prijateljice odabrala glamuroznu toaletu u ljubičastoj boji sa cirkonima, u koju su baš sve zvanice Jelisavetine i Teove svadbe gledale bez daha.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još... KUM PANTELA KASNI NA SVADBU! Fudbaler napravio SKANDAL: Mi nećemo na to FENSI VENČANJE! (FOTO)

Svoj besprekorni izgled u ovoj gracioznoj toaleti upotpunila je adekvatnom frizurom i efektnim nakitom, zbog čega je zasigurno ponela titulu jedne od najlepših zvanica današnjeg venčanja, a mnogobrojni svatovi koji su se našli na mestu dešavanja u trenutku dok je Nina prolazila komentarisali su da su velike šanse da svojim izgledom zaseni čak i mladu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Nina Janković

#Venčanje

#svadba

'