AKTUELNO

Svadbeno veselje glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića u restoranu na Senjaku upravo počinje.

Veliki dan za Jelisavetu Orašanin i Miloša Teodosića upravo počinje. Košarkaš je sa svojim svatovima, među kojima su članovi uže i šire porodice, prijatelji, kumovi i kolege košarkaši, stigao u restoran na Senjaku gde je Jelisaveta već bila spremna.

Foto: Promo

Prema poslednjim informacijama, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić upravo su izgovorili sudbonosno "da" isklopili građanski brak, a mlada je uzela prezime svog izabranika.

Ceremonija venčanja uveliko traje na galeriji restorana, a oltar je okićen cvećem i baldahinima. Kuma s mladine strane je Jelisavetina drugarica iz detinjstva, Dijana, dok je mladoženjin kum fudbaler Marko Pantelić.

Foto: Promo

Od zvanica u restoran su najpre stigli košarkaš Nenad Krstić sa nekadašnjim funkcionerom FK Crvena Zvezda Andrijom Kleutom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Stigao je i glumac Vlasta Velisavljević, voditeljka Branka Nevistić sa suprugom, kao i glumac Boda Ninković, koji je u restoran ušetao sa prigodnim poklonom.

Foto: Pink.rs

Slavlju prisustvuje i glumica Tamara Dragičević, koja je došla u pratnji svog supruga Petra Benčine.

Foto: Pink.rs

Glumica Nina Janković je za današnju svečanost odabrala glamuroznu toaletu ljubičaste boje, a Aleksandra Prijović i njen partner Filip Živojinović dovezli su se svojim automobilom do samog ulaza u restoran, zbog čega ih je bilo nemoguće fotografisati.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na svadbu sa svojom lepšom polovinom, suprugom Sarom, stigao je i pevač Marko Rokvić koji je okupljenim novinarima kazao da će zapevati mladencima.

Foto: Pink.rs

Glumac Viktor Savić na venčanje je došao skuterom i time privukao veliku pažnju na sebe, što nije neobično za njega.

Foto: Pink.rs

Miloš Biković na venčanje svoje koleginice stigao je sa novom devojkom Aglajom Tarasovom.

Mladenci su, inače, strogo zabranili zvanicama da daju izjave o njihovom venčanju.

U posebnom delu restorana gde su apartmani, tokom prepodneva pripremala se mlada koja je kako je Pink.rs već pisao tokom spremanja pila šampanjac.

Foto: Printscreen Instagram

Miloš, koji se, takođe, oblačio u svom apartmanu u restoranu, sa drugovima je slavio u roditeljskoj kući na Ceraku. Tokom slavlja mogle su se čuti pesme "Miljacka" i "Volim da te volim".

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'