AKTUELNO

Stvari se ne odvijaju onako kako su mladenci planirali.

Prve zvanice počele su da pristižu na svadbu glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića koja se danas održava u jednom restoranu na Topčideru, a među onima koji su prvi stigli u jeste mladina sestra Milica, koja se odmah našla u ozbiljnom problemu.

Foto: Tanjug ap/Printscreen Instagram/Pixabay

Pročitajte još... OLTAR OGRAĐEN BALDAHINIMA: Sve je spremno za Jelisavetino i Teovo VENČANJE DANAS! (FOTO)

Poznato je da su se mladenci potrudili da bezbednost i privatnost dignu na najviši mogući nivo, pa su s tim u vezi angažovali jako obezbeđenje koje u restoran ne pušta baš nikoga ukoliko se njegovo ime ne nalazi na spisku zvanica, pa makar to bio neko od najužih članova porodice, što je sa Milicom bio slučaj.

Kada je htela da uđe u kompleks restorana, pripadnik obezbeđenja joj je rekao da je nema na spisku zvanica, zbog čega je ona pobesnela, pa se upustila u raspravu sa njim. Problem je, ipak, ubrzo bio rešen - njeno ime pronađeno je na spisku, nakon čega joj je dozvoljen ulaz, a Milica je pronašla svoje mesto u ogromnom kompleksu restorana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još... DANAS JE NAJSREĆNIJA NA SVETU! Ana Nikolić ima POSEBAN POVOD za SLAVLJE, emotivnom objavom raznežila je SVE!

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Venčanje

#svadba

'