AKTUELNO

Oko restorana postavljeni su i ometači mobilnih mreža, a gosti će morati da poštuju stroga pravila mladenaca.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić danas će pred najbližim članovima porodice i prijateljima izgovoriti sudobnosno "da". Poznati par venčaće se u jednom beogradskom restoranu na Senjaku, a njihovi gosti moraće da ispoštuju nekoliko pravila poznatog para.

Foto: Printscreen Instagram/Tanjug

Pročitajte još: STROGO! Jelisaveta i Teo uveli PRAVILA NA VENČANJU: Evo šta gosti NI U LUDILU neće smeti da rade!

Foto: Promo

Foto: Promo

Mladenci su zamolili goste da ne koriste svoje mobilne telefone kako fotografije ne bi osvanule na društvenim mrežama, a kako za Pink.rs prenosi izvor blizak paru, preduzeli su sve mere bezbednosti:

- Jelisaveta bi i dopustila da mediji odrade lagano svoj posao, ali Miloš je sve zabranio. Kako bi bio siguran da sve konce drži u svojim rukama, Teo je u restoran dan pre samog venčanja tražio da donesu ometače mobilnih mreža, te će svako ko pokuša da podeli deo atmosfere sa ceremonije sklapanja braka, biti onemogućen da to učini. Poznati par za svoj poseban dan angažovao je i jako obezbeđenje, reč je profesionalcima, kako bi bili sigurni da ništa neće ometati njihovu proslavu - otkiva izvor i dodaje:

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

Inače, restoran u elitnom delu grada otvoren je samo za ovu priliku jer neko vreme nije radio radi renoviranja, a kako smo saznali od zaposlenih u ovom ugostiteljskom objektu, ovo će biti prvo venčanje i uopšte proslava tog tipa na ovom mestu. Ubuduće će svadbena veselja moći ovde da organizuju samo, kako su istakli, "posebne" osobe koje mnogo plate. Restoran je već pripremljen za ceremoniju venčanja i slavlje, a oltar na kom će mladenci izgovoriti "da" ukrašen je baldahinima - tvrdi izvor.

Foto: Promo

Jelisaveta je u petak proslavila devojačko veče, kom su prisustvovale mahom njene koleginica poput glumica Tamare Dragičević, Nine Janković i Anje Alač. S druge strane, Teodosić je momačko veče upriličio nekoliko dana pre svadbenog veselja najpre u Drinskoj kući, a potom u jednom hotelu Kotoru.

Foto: Promo

Kao što je već poznato Jelisavetina kuma biće njena drugarica iz detinjstva, Dijana, dok će kum Milošu Teosodiću biti fudbaler Marko Pantelić.

Glumica i košarkaš odustali su danas od crkvenog venčanja kako bi celokupnu ceremoniju zadržali u strogoj intimi, a izlazak iz ograđenog dela restorana bi ih izložio javnosti.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Venčanje

#svadba

'