AKTUELNO

Njegov nastup raspametio je publiku u studiju.

Ismail Delija odlučio je da još jednom oduševi Daru Bubamaru, Šabana Šaulića, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zoricu Brunclik i Maju Nikolić pesmom Šerifa Konjevića ''Kasno će biti kasnije''.

O njegovom pevanju mnogo se pričalo i u "Pinkovim zvezdicama", gde je bio veoma primećen, a nakon što je dodatno sazreo i usavršio svoje pevanje, talentovani petnaestogodišnjak iz Nikšića oduševio je žiri "Pinkovih zvezda" i stigao do polufinala.

Foto: E-stock

- Ja mislim da niko od nas sa 14 nije pevao ovako. Slobodna sam bila da to kažem. Miroljub je možda negde oko 15 počeo da kompunuje. Delija, dušo, otres'o si ga kao trešnju. Leglo je i tebi i nama - rekla je Zorica Brunclik.

- Sad je i stajling. I vizuelna interpretacija je bolja - kazao je Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' to znači da se obukao u C molu? Moram nešto da ispričam, Šabanova žena, Goca i ja imamo mesto gde pijemo kafu i tako mi je ona skoro rekla:"Maki, znaš ko je moj favorit? Delija, aj molim te vidi za njega glasaj - otkrila je Maja ko je Ismailova obožavateljka.

Pročitaje još:

ISMAIL RASPAMETIO MILANA, pa mu je voditelj dao NEŠTO SVOJE! (VIDEO)

- Smarate - kratko je rekla Dara nakon čega je počela da spušta i podiže svoju stolicu, pa su članovi žirija nastavili da komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ne mogu da komentarišem njegovo pevanje - kazala je Maja.

- Ja sam se već istrošila sa pesmama, ali evo može Šaban. Duvna pesma i divan izvođač - dodala je Dara.

Ukoliko je Ismail Delija vaš favorit, njegov redni broj je 4, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Ismail Delija

#Pinkove zvezde

'