AKTUELNO

Renovirani klub otvorio je i svoju baštu kojom dominiraju cvetni aranžmani, a glumica i košrkaš su prvi koji će se ovde venčati.

Svadbeno veselje koje će u nedelju upriličiti glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić dogodiće se u prelepom i novom ambijentu kluba "Top night" u Beogradu.

Foto: Youtube printscreen, Pixabay

Foto: Promo

Kako Pink.rs saznaje od izvora bliskom paru, oni su se za ovo mesto odlučili iz nekoliko razloga:

Foto: Promo

- S obzirom na to da će u nedelju biti lepo vreme, o čemu se Jelisaveta unapred dobro informisala, Teo i ona su odlučili da se pred matičarem venčaju u bašti restorana. Ovaj prostor im je pružio ogromnu, raskošnu baštu u kojoj može da stane preko 300 gostiju. Prostor za sam čin venčanja je potpuno autentičan, zapravo je to galerija koja je izdignuta i na krovu restorana, a ispod je terasa sa stolovima. Takođe, ovde još nijedno venčanje, javno, nije održano i njima je i zbog toga ovo bila odlična destinacija - otkriva izvor koji tvrdi da je i bezbednost bila ključna.

Foto: Promo

- Ono što je interesantno kod ovog prostora je i što je nepristupačno za osobe koje dođu nepozvane jer je čitav klub ograđen stenama, te fotoreporteri iz raznih medija neće moći tako lako da uslikaju samu ceremoniju venčanja, kao i slavlje. Naravno, za svaki slučaj unajmili su veliki broj ljudstva koje će obezbeđivati veselje - dodaje izvor.

Autor: D. P.

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'