AKTUELNO

Zapali u finansijsku krizu?!

Čuveni guru Oli Ajling (39) je pomogao pevačici Nikol Šlezinger (42) da promoviše svoj jogurt koji ju je obogatio. Naime, zarada od ovog jogurta je iznosila više od 10 miliona evra!

Guru je radio za Nikol 7 godina

Oli je, istina, radio za Nikol u poslednjih sedam godina, a ona ga je angažovala kada nije bio čuveni stručnjak. Uz njegovu pomoć nekadašnja članica grupe "Pussycat Dolls" je postala bogatašica i većinu vremena provodi na plaži. Oli je bio ključ njene karijere i posle raspada grupe on je Nikol Šlezinger "održao u javnosti".

Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Ugovori koje imaju su im malo, Megan i Hari žele još novca, jer misle da mogu više.

Sada Megan Markl (39) i princ Hari (36) pokušavaju da se dočepaju ovog finansijskog gurua i preliminarni razgovori su već obavljeni. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa već su potpisali 12 miliona funti vredan  ugovor sa gigantom Netflix i dodatni prihod od 30 miliona sa Spotify. Međutim, oni  veruju da mogu da zarade još više!

Guru održava karijere slavnih

- Kraljevska kuća se plašila da oni neće imati od čega da žive, ali oni šire svoju biznis imperiju i traže najboljeg koji može u tome da im pomogne - kaže njihov bliski prijatelj.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Autor: M.K.