AKTUELNO

Ne žele da jure za njom!

Anonimni rođak Megan Markl ispričao je kako ona više nikada neće razgovarati sa svojom familijom i da se ponaša kao da pripada "drugoj društvenoj klasi" te da je samimj tim "iznad njih i onoga odakle je potekla". Neimenovani izvor blizak porodici Markl govorio je o vojvotkinji od Saseksa, optužujući je za zanemarivanje svoje šire familije, no akcentovao je da oni svakako ne žele da se pomire sa njom.

- Očigledno je da smo u različitim društvenim klasima i da više nećemo biti u kontaktu. Ipak, ne bi trebalo da bude tako - da budete prihvaćeni i voljeni samo ako pripadate određenoj klasi - rekla je ova osoba koja nije otkrila u kakvom je rodbinskom odnosu sa lepom glumicom.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Uprkos tome što Megan sada sa princem Harijem i decom živi u njenoj rodnoj Kaliforniji i činjenici da je fizički blizu svoje rodbine, ovaj izvor tvrdi da je gotovo nemoguće da će se ikada više videti.

- Razdor je isključivo njen izbor, a mi to ne planiramo da popravimo jer ne želimo da jurimo za nekim ko neće da razgovara sa nama - dodao je neidentifikovani rođak. 

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Iako je poznato da je ova 39-godišnjakinja neverovatno bliska sa majkom Dorijom, koja čak živi sa Megan i pomaže joj u vaspitanju i odgajanju dece, čini se da vojvotkinja nema bliske veze ni sa kim drugim u svojoj užoj i široj porodici.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se čuju optužbe da Megan zanemaruje porodicu - ona ima vrlo turbulentan odnos sa ocem Tomasom i polusestrom Samantom, koji jsu u više navrata izlazili u javnost sa teškim rečima, pa čak i pretnjama.Inače, ovakvi komentari rodbine stižu samo nekoliko dana nakon što su Megan i Hari saopštili da je na svet došlo i njihovo drugo dete - ćerkica Lilibet.

Autor: M.K.