AKTUELNO

Ranije ovog meseca princ Hari rekao je Daksu Šepardu u novoj emisiji da želi da sa svojom decom "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja.

Megan Markl je svog supruga princa Harija počela da uči "isceljenju predaka", kako bi mu pomogla da prekine ciklus genetskog bola o kojem je govorio u nedavnom intervjuu, pišu strani mediji.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Ranije ovog meseca princ Hari rekao je Daksu Šepardu u podkastu da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja sa sopstvenom decom.

"Rekla je da je o generacijskim traumama saznala od svoje majke koja je počela da je vodi na nedeljne službe u Agape International i pripisuje zasluge njenom osnivaču Majklu Bekvitu koji je podučava duhovnosti", kaže izvor.

Megan je rekla da i ona i Hari potiču iz duge loze bola i patnje, generacija genetskog prtljaga i da je sada na njima da jednom zauvek prekinu ciklus.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

"Megan je takođe velika zagovornica terapije tapkanjem i rekla je da je počela redovno da se tapka nakon gledanja dokumentarnog filma Heal", dodaje izvor.

Tehnika emocionalne slobode je alternativni način lečenja fizičkog bola i emocionalnog stresa, koji se takođe naziva tapkanjem ili psihološkom akupresurom.

Izvor tvrdi i da Megan vežba „reiki“ na sebi, što je japanski oblik alternativne terapije koji se obično naziva „lečenje energijom“. Uključuje prenos univerzalne energije sa dlanova praktičara na svog pacijenta.

Foto: Twitter.com/@scobie

Autor: M.M.

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales