AKTUELNO

Dok je jedan napadač pljačkao njen dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu.

Glumica Fren Drešer, koju pamtimo po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji "Dadilja", progovorila je o traumatičnom događaju iz prošlosti kada je napadnuta i silovana u svom domu.

Fren danas ima 59 godina, a smatra da je ova trauma povezana s rakom grlića materice koji joj je dijagnostikovan 2000. godine.

Godinama sam izbegavala suočavanje sa svojom boli i silovanjem. I zbog toga sam obolela od raka - rekla je glumica.

Foto: Wikipedia

- Nakon toga više nikad nisam bila ista. Ali, što god da vam se dogodi, morate da nastavite dalje i pretvoriti bol u neku svrhu, što sam ja učinila - dodala je.

Fren je 2007. pokrenula neprofitnu organizaciju za prikupljanje novca za borbu protiv raka kod žena. Inače, spomenuti napad dogodio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom koji je delila sa tadašnjim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom.

Dok je jedan napadač pljačkao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Džejkobson je za to vreme bio vezan i primoran da gleda užasne prizore. Muškarac koji ju je silovao je uhapšen, a pošto je tada bio na uslovnoj kazni, vraćen je u zatvor gde sada služi dve doživotne kazne. Fren i Džejkobson razveli su se 1999. godine, pošto je on shvatio da je homoseksualac, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno su glumili u seriji "Srećno razvedeni".

Pročitajte još: PORODILA SE PRE PET DANA, NIKO NIJE IMAO POJMA! Popularna pevačica DOBILA BLIZANCE i šokirala sve! (FOTO)

Pink.rs

#Fren Drešer

#Silovanje

#glumica

'