AKTUELNO

Ne odustaje!

Na Evroviziji, muzičkom takmičenju koje je održano protekle nedelje, a finale doživelo u subotu, pobedu je odnela Italija, ali je ovaj njihov uspeh zasenjen tvrdnjama mnogih da je frontmen grupe "Maneskin" Damijan Dejvid konzumirao narkotike.

Snimak koji je preplavio društvene mreže se neprestano vrti, a mnogi smatraju da je Damijan koristio nedozvoljene supstance. On se oglasio i demantovao ove navode, te čak istakao da će se i testirati ako treba.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Nakon povrtka u Italiju, on je progovorio za tamošnje medije i pričao o skandalu.

- Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom - rekao je on i nastavio:

- I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko!

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Podsetimo, Švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, preneo je "Njujork Tajms". Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa "Maneskin" oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas - navodi se u objavi grupe "Maneskin".

Autor: N.V.