AKTUELNO

Šok!

Italija je sinoć pobedila na prestižnom takmičenju "Pesma Evrovizije", a odmah nakon finala počeli su da kruže navodi da je pevač Damijano Dejvid, frontmen grupe "Måneskin" koja je ovoj zemlji donela pobedu, pred kamerama konzumirao opijate.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Naime, skandal je nastao kada je u prenosu iz bekstejdža, tokom glasanja publike i žirija, na kom se vidi da italijanski predstavnik pravi pokret koji liči na šmrkanje nedozvoljenih supstanci sa stola, a na snimku se vidi i kako bubnjar grupe kako nogom gura frontmena u znak opomene.

Nakon pobede na konferenciji za medije, švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, a Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, a sada se grupa "Maneskin" ovim povodom oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Foto: Instagram.com/maneskinofficial

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe "Maneskin".

Podsetimo, glasovi publike sinoć su presudili da Italija odnese pobedu na Evroviziji, a srpske predstavnice, grupa "Hurricane", je sa pesmom "Loco, loco" osvojila 15. mesto.

Autor: P.R.