AKTUELNO

Ne štedite glasove i dlanove, jer ćete večeras, 17. juna od 22 časa, gledati ljutu borbu u polufinalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Posle skoro deset meseci teške potrage i na stotine kandidata, došlo je vreme za konačne odluke u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Do sada je o sudbinama kandidata odlučivao žiri, ali od večeras, vi, draga publiko, preuzimate stvari u svoje ruke.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri, Maja Nikolić, Dara Bubamara, Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Šaban Šaulić, morao je da donese teške odluke, a na kraju je ostalo njih šesnaestoro, koji će se boriti za prvo mesto i titulu nove Pinkove zvezde.

U polufinalu, koje će se večeras, 17. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima najboljih kandidata.

Moćnim nastupima i raskošnim glasovima bez daha će vas ove subote ostaviti Milica Jokić, Indira Beriša, Melika Moranjkić, Nina Stanimirović, Ismail Delija, Andrej Dorić i Bogdan Martinović.

Foto: Printscreen Youtube

Glasom, ali i stasom će vas u polufinalnoj emisiji bez daha ostaviti Sara Reljić, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić i Dragana Aleksić.

Foto: Printscreen Youtube

Ženski deo publike će uživati kada na scenu izađu njihovi miljenici - Adam Labunski, Petar Barović, Aleksa Savić, Albert Bakić i Marko Stolić.

Foto: Printscreen Youtube

Na korak smo do velike završnice, a mesta u finalu ima samo za njih dvanaestoro!

Ne štedite glasove i dlanove, jer ćete večeras od 22 časa, gledati ljutu borbu u polufinalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezde", samo na Televiziji Pink!

I ne zaboravite - na crvenim stolicama uvek se krije još neko iznenađenje!

Autor: M. Đ.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'