AKTUELNO

Šok!

Britanska glumica Elizabet Harli važi za jednu od najlepših glumica svoje generacije, i jedna je od onih koje izgledaju "kao da ne stare". a njena poslednja objava na Instagramu je dokaz da glumici nije neprijatno da se razgoliti pred kamerama.

Naime, njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram izazvala je oduševljenje pratilaca, jer se svi pitaju kako je moguće da i u 56. godini glumica izgleda tako dobro i da ima neverovatno telo na kom joj slobodno mogu pozavideti čak i duplo mlađe koleginice.

Elizabet je pozirala pred ogledalom i uslikala selfi u minijaturnom bikiniju, a svojim izgledom je oduševila mnoge.

Zato se i mnogi dan danas pitaju kako je davne 1995. godine glumac Hju Grant, s kojim je tada bila u vezi, uhvaćen tokom intimnog odnosa u automobilu s prostitutkom Divajn Braun, koja je nakon toga postala jako bogata prepričavajući njihov susret tablodima.

On je tada dobio kaznu za nedolično ponašanje u javnosti, odslužio je dve godine uslovno, a morao je da prođe i edukaciju o AIDS-u. Iako nikome nije bilo jasno zašto je morao da plaća za seks pored lepe Elizabet, glumcu je sve oprošteno kada je nakon skandala mesecima dolazio u razne emisije i tvrdio da zna da je učinio nešto jako loše.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan

Elizabet je uprkos svemu što se dogodilo uz Hjua ostala sve vreme dok je priča o njegovu postupku bila u centru pažnje medija. Raskinuli su tek 2000. godine, a danas su najbolji prijatelji. Glumac je čak i kum njenom sinu Dajmanu, kog je dobila u vezi s producentom Stivom Bingom.

Osim fotografije u bikiniju Elizabet je objavila i fotografiju u šljokičastom topu ispod kog nije imala grudnjak i napisala kako se nada da joj je to poslednji vikend koji provodi kod kuće nakon dugog izolacije u Velikoj Britaniji.

Elizabet je izolaciju provela s 19-godišnjim sinom Damjanom koji je njena "slika i prilika", 80-godišnjom majkom Anđelom i starijom sestrom Kejt u raskošnoj vili vrednoj 6 miliona funti.

Autor: P.R.

#Elizabet Harli