AKTUELNO

Sve što ona uradi odjekne brzinom svetlosti!

Popularna pevačica Niki Minaž zapalila je Instagram novom fotografijom, ali i doprinela jednom brendu da u rekordnom roku drastično poveća prodaju.

Naime, zanosna Niki pozirala je na stolu i to potpuno naga, dok je intimne delove prekirla roze jastucima. Akcenat je tako pao na nakit, ali i papuče – jedini odevni redmet koji je imala na sebi. Pink papuče koje je pevačica ponela delo su svetski poznatog brenda “Šanel”, a zapravo se radi o “kroko” modelu klompi.

Zahvaljujući samo jednoj fotografiji pop dive, prodaja ovih papuča enormno je skočila u Americi i to u prvih par minuta po objavljivanju. Fanovi Niki Minaž pohrlili su na veb sajt “Šanela” i umalo ga srušili!

Inače, Niki četiri meseca ništa nije obajvljivala na Instagramu, pa ni ne čudi što su je fanovi na ovim provokativnim fotografijama “počastili” sa preko četiri miliona lajkova.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/Invision/AP

Podsetimo, otac  slavne reperke poginuo je 13. februara u 65. godini, nakon što ga je udarilo vozilo dok je šetao ulicama u Njujorka. Vozilo koje je udarilo Roberta se nije zaustavljalo, a vozač je pobegao sa lica mesta, zbog čega očevici tada nisu mogli da opišu osumnjičenog.

Nakon što je Robert prebačen u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju, on je podlegao povredama, te je sve rezultiralo smrću.

Na konferenciji za štampu par dana kasnije, policija je saopštila da se ušlo u trag vozilu i da se predao njegov vlasnik Čarls Polević.

Autor: M.M.

#Niki Minaž