AKTUELNO

Zvezda filma "Brilijantin" posle 25 godina otkako joj je dijagnostikovan kancer dojke, sada se ponovo bori sa ovom bolešću, ali i ćerkinim problemima.

Legendarna glumica i pevačica Olivija Njutn Džon nedavno je objavila da joj se kancer koji joj je prvi put dijagnostikovan 1992. godine, ponovo vratio, i metastazirao na leđa. Međutim, da sve bude još gore, glumica ima i porodičnih problema, a sve je počelo kada su njenu ćerku Kloi Latanzi napali na društvenim mrežama da je premršava, kao i da joj je lice unakaženo plastičnim operacijama.

Najveće kritike, Kloi je doživela kada je nedavno objavila fotografiju na kojoj joj se doslovno "broje rebra", kao i zbog činjenice da se fotografisala s cigaretom u ustima, ali to ipak nije umanjilo broj njenih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Mnogi su tada konstatovali da ona više ne liči na sebe, budući da je Kloi promenila i boju kose, ali i operisala nos i jagodice.

S druge strane, njena majka, zvezda kultnog filma "Brilijantin" krajem maja povukla se iz javnosti i odložila sve nastupe. Oliviji je kancer prvi put dijagnostikovan kada je imala 43 godine i tada je podvrgnuta delimičnoj mastektomiji, hemioterapiji i rekontruktivnoj operaciji.

Autor: D. P.

#Kloi Latanzi | Chloe Lattanzi

#Olivija Njutn Džon

'