AKTUELNO

Ne propustite polufinale vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Prošlog petka region je dobio 16 veličanstvenih polufinalista najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice".

Foto: TV Pink Printscreen

Posle skoro 10 meseci potrage, ostali su samo oni najbolji kandidati, a od ovog petka, publika preuzima stvar u svoje ruke.

Naime, žiri će sada moći da potpuno uživa u neverovatnim nastupima naših Zvezdica, jer je konačna odluka na vama, draga publiko!

U polufinalu, koje će se u petak, 16. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima najboljih i najslađih Zvezdica.

Stefana Nikolčević, Lenka Stojčević, Sofija Đekić, Lorena Janković, Žaklin Tarakči i Roko Blažević pokazaće svu snagu svog raskošnog glasa i još jednom uspeti da milionski auditorijum ostave bez reči.

Foto: Printscreen Youtube

Najdublje emocije će svojim interpretacijama probuditi neverovatni Tatjana Savatić, Marina Stanković, Komnen Vuković, David Marković i Todor Kitanović.

Foto: Printscreen Youtube

Najbolju zabavu i atmosferu za pamćenje će i ovog petka, na velikoj sceni "Pinkovih zvezdca", doneti Jovana Radonić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Katarina Radulović i Sergej Pajić.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite polufinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice", u petak, 16. juna, uživo od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'