AKTUELNO

Pošto je imala ozbiljne zdravstvene probleme tokom prve dve trudnoće, zarekla se da više neće rađati.

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (36) želi još dece, ali ne želi da se igra sa svojim zdravljem, pa je odlučila da izuči alternativne metode.

U novoj epizodi rijalitija njene porodice ona je sestrama otkrila da želi da "istraži surogat majčinstvo", pošto bi i ona i njen suprug Kanje Vest (39) želeli da dobiju još jedno dete.

Njih dvoje već imaju ćerku Nort (3) i sina Seinta (10 meseci), ali kako je imala teške trudnoće, ne želi više da se igra sa svojim zdravljem, piše "Daily Mail".

- Odmah posle porođaja placenta obično izađe, ali kada sam rodila Nort, to se nije desilo. Moja placenta je ostala unutra, pa je odktor morao da stavi ruku u mene i izvadi je, grebući je noktima sa moje materice. Bilo je odvratno i veoma bolno! Na prethodnom porođaju rizik od preklampsije i problema sa placentom se povećao, a ja nisam mogla mnogo toga da uradim da sprečim to, pa sam bila veoma nervozna pred porođaj - rekla je Kim u jednom intervjuu.

Kad je gostovala u šou kod Elen Dedženeres, Kim je priznala da je oduvek "maštala da ima šestoro dece", pa nije čudno što je sad odlučila da na malo sigurniji način dobije treće dete.

V. T.

'