AKTUELNO

Veliki gubitak

Reper Rober Ros poznatiji kao Blek Ros koji je bio član "Bed boj" tima, umro je u 52. godini

- Rob je preminuo pre otprilike sat vremena. Ne znam odakle da počnem, ali zahvaljujem svima na donacijama. Izgubili smo mnogo legendi i ne možemo više to da izdržimo - saopštio je na Instagramu vest o smrti repera muzičar Mark Kuri.

Robert Ros o čijoj smrti piše i "Venture", živeo je kao beskućnik, a Markl Kuri je prošle nedelje pokrenuo akciju na "GoFundMe" kako bi pomogao reperu. Apel je pokrenut nakon što se hip-hop zajednica zabrinula za Roba koji se oglasio iz bolničkog kreveta opraštajući se od repera DMX-a.

Cilj prikupljanja pomoći bio je da se Rosu obezbedi krov nad glavom, novac za bolničke račune i ostalo.

Reper će ostati upamćen po solo albumu "Life Story" iz 1999. na kojem je sarađivao sa brojnim poznatim imenima poput Dženifer Lopez i Šona Kombsa poznatijeg kao Paf Dedija sa kojim je tada otpevao hit "Whoa!". Taj album je imao platinasti tiraž.

- Borim se s ovim već pet godina. Četiri moždana udara. Ne znam šta da vam kažem. Ovo s*anje nije normalno i ovo je s*anje teško. Nemam gde da živim, moj prijatelj i ja pokušavamo nešto da sredimo za stan. Kažem ti, ovo je čudno. Ne znam šta ljudi žele i šta će reći. Treba mi odmor, čoveče. Stvarno, treba mi odmor. Bol me ubija. Ne želim više da pričam o tome - poručio je reper pre samo nekoliko dana.

Autor: N.V.