AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Miljanu Kulić.

Zašto si ljubomorna na Kristinu?

Foto: TV Pink Printscreen

Bože me sačuvaj. Ja nemam razloga da budem ljubomorna na nju, ona mene napada konstatno kako joj uzimam maramice, kreme, šminku. To nije istina, a ona pokušava da preko mene ostane duže u rijalitiju. Nju je neko nahuškao da uđe u kontakt sa mnom. Nije ni prova ni poslednja koja je to pokušala - rekla je Miljana.
Miljana laže, ona vidi odnos koji Kristina ima sa Kristijanom, a ona je bolesno zaljubljena u njega. Ljubomorna je na nju kao pas, ovo su gluposti što se pričaju - rekla je Sandra.
Ona je u depresiji jer je videla da su oni bliski - uskočio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da je zaljubljena i da je tužna, a Miski priznaj molim te - rekla je Aleks.
Ja znam da sam u depresiji zbog privatnih problema, a ne zbog Krisitine i Kristijana. Mene on ne interesuje, on nije moj tip muškaraca pre svega jer je oženjen - pričala je Miljana.
Svi znamo šta je bilo u apartmanu - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina, ja sam njemu to zamerila. On je jedini koji je mogao da uđe u apartman. Ja na Kristinu nisam ljubomorna, ona želi da uđe u konflikt sa mnom da bi bila duže ovde. Ona sve izmišlja - pričala je Miljana.
Kradeš mi stvari, ona je luda. Meni ne treba kadar sigurno preko nje, ja sam njoj dala par saveta, ali ona nije slušala. Jeste ona krala, a kada joj tražiš stvari nazad, ona se ljuti. Ljubomorna je zbog Kristijana. - dodala je Kristina.
Psi laju, karavani prolaze - uskočila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona Kristijana urniše, energetski ga gasi, a da ne pominjem šta je uradila- rekla je Kristina.
Sumnja se da su se Rialda i Brendon klistrirali u kupatilu - rekla je Miljana.
Za mene se sumnja, a ti si se... - rekla je Rialda.
Kristijan je i te kako bio tu za Miljanu u njenoj teškoj situaciji. Ona je zbog toga pomislila da je on zaljubljen u nju. On se povukao kada je stvario da ga ona troši nenormalno. Ljubomorna je na Kristinu jer se druži sa njim - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je takva, ja sam je provalio. Ona ima neke trenutke koje niko ne razume. Njena situacija je loša nenormlano, jer ona želi da ima mnogo toga. Ja neću da pričam sve što ona i ja pričamo. Ona je mene pitala da li ja nju volim - pričao je Kristijan.
Jesam ali ne u tom smislu. Ti meni jesi jako drag, ali vidim da želiš da me razočaraš. Ja sam bila zahvalana njemu za sve - pričala je Miljana.
Kako si mi zahvalana kada si pričala da si mi tražila se*s - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je posesivna, i jako bezobrazna. zaljubljena si. Ta tema se potegla pre dvameseca- dodala je Ermina.
Sram te bilo, da lažeš tako. ja prekidam komunikaciju sa Kristijanom - vikala je Miljana.
Ja ne mogu da pobegnem od nje, ona je stalno tu. Juri me, tražiš mi da kažeš sve. Ona uvek ovo kaže, pa se vrati posle tri dana. Kristijan je drugačija od nje, pozitivna je - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga