AKTUELNO

Stavila tačku na glasine!

Američka glumica Dženifer Aniston (52) je preko svoje PR menadžerke demantovala vest da usvaja dete i da će postati majka. Naime, nakon vesti koju su preneli svetski mediji da je glumica odlučila da usvoji devojčicu iz meksičkog sirotišta "Casa Hogar Sion" i da je tu vest podelila s najbližima, javila se njena menadžerka i demantovala te natpise.

- Priča je izmišljena i ništa od toga se nije dogodilo niti se događa - izjavila je menadžerka 52-godišnje zvezde za Daily Mail i razočarala njene obožavatelje koje je vest o usvajanju razveselila.

Naime, britanski magazin "Closer" preneo je prvi vest da je Dženifer odlučila da usvoji dete, da će ono biti realizovano u junu i da je to već rekla ekipi na snimanju specijal epizode serije "Prijatelji".

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Ovo nije prvi put da se pisalo o toj temi, tokom poslednjih nekoliko godina i već se našla u centru pažnje s pričama o usvajanju od kojih su se sve pokazale lažnima, ali nikada nije isključila mogućnost da postane majka.

Dženifer o mogućnosti usvajanja deteta u javnosti nikada nije otvoreno govorila, a kao i ovog puta u nekim situacijama je i oštro negirala takve navode.

Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula lažna vest da Dženifer usvaja dete. Tada se oglasio navodno blizak izvor koji je rekao:

- Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vest da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju - rekao je izvor.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

- Provodili su skoro svaki budni sat zajedno tokom čitave jedne decenije, preživeli su sve detalje života jedni drugih i podržavali se međusobno tokom svih teških vremena, uključujući i Kortninu borbu da postane majka i Dženiferin bolan razvod od Breda Pita - dodao je izvor.

- Znajući koliko su oni oduvek želeli ovo za Dženifer  je učinilo saopštavanje vesti još stresnijim za nju, ali je ipak želela da sa njima podeli srećne trenutke i da proslave prekretnicu u njenom životu - dodao je izvor.

- Svi su bili presrećni kada im je rekla novosti i dali su joj poneki roditeljski savet, za koje je ona rekla da će ih rado prihvatiti - dodao je izvor.

Autor: M.K.