AKTUELNO

Uzvratio udarac!

Američki reper Kanje Vest napokon je odgovorio na brakorazvodne zahteve koje je Kim Kardašijan iznela 19. februara ove godine.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Prema pisanju američkih medija, ono što Kanje zahteva od Kim u brakorazvodnoj parnici ne razlikuje se od njenih prohteva. Kako se saznaje, od nje i suda traži zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njihovo četvoro dece, Nort, Seinta, Čikaga i Psalma.

Zajedničko starateljstvo, kako se ističe, ne bi nužno značilo 50/50 dogovor sa rijaliti zvezdom, koja će njihovoj deci vrlo verovatno postati primarni staratelj. Nadalje se navodi kako par razrađuje dogovor koji bi sud zatim odobrio.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Ni Kanje ni Kim neće tražiti supružničku novčanu potporu, a oboje su se dogovorili da će zbrinuti svoje pravne troškove u brakorazvodnoj parnici.

Pre nego što su vezu ozvaničili brakom, Kanje i Kim potpisali su predbračni ugovor koji i te kako utiče na način na koji će podeliti svoju pozamašnu imovinu.

Foto: Tanjug AP/Seth Wenig

Prema amerčkim medijima, Kim će zbog brige o deci ostati vlasnica njihove porodične kuće u elitnoj četvrti "Hidden Hills" u Los Anđelesu.

Podsetimo, Kim Kardašijan je zahtev za razvod podnela 19. februara, a izvori bliski paru tada su tvrdili kako Kim i Kanje mesecima ne provode vreme kao porodica, niti komuniciraju.

Autor: P.R.