AKTUELNO

Popularna glumica uradila je nešto nesvakidašnje.

Publika u regionu ima priliku da dugoočekivanu, najpopularniju tursku seriju svih vremena, "Ljubav i novac", prati na Televiziji Pink.

Serija je već pridobila simpatije publike, a glumci su stekli ogromnu popularnost.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, u ovoj seriji dogodilo se nešto što je nesvakidašnje za turske sapunice.

U sinoćnoj epizodi serije "Ljubav i novac", glavna glumica, Tuba Bujukustun, koja tumači lik Elif, se obnažila za potrebe snimanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, nakon pretnji mafije koje je doživela kada su joj oteli sestru, Elif plače dok se tušira, a u kadrovima se jasno vidi da je gola.

Foto: Printscreen Youtube

Osim što se, na oduševljenje muškaraca, skinula potpuno gola, pažnju je privukla i njena neobična tetovaža na leđima, sačinjena od niza tačaka.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, tetovaža nije prava - scenaristi su mislili da bi se u Elifin karakter savršeno uklopila tetovaža, te joj je urađena privremena tetovaža indijskom kanom.

Foto: Printscreen Youtube

Tubine golišave scene privukle su veliku pažnju, s obzirom da to nije svojstveno turskim serijama, u kojima se čak ne prikazuju ni scene seksa, zamagljuju se cigare i alkoholna pića, kao i krv.

I večeras vas očekuje veoma uzbudljiva epizoda serije "Ljubav i novac", te ostanite uz Televiziju Pink i pratite Elifinu i Omerovu uzbudjivu potragu za dijamantima.

Autor: M. Đ.

#Ljubav i novac

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#glumica

#serija

'