AKTUELNO

Maestralni Ivan Kurtić prisetio se anegdote sa jednog od svojih nastupa.

Poznato je da mnogi ne žale para kako bi im pevači sa impresivnim vokalnim sposobnostima otpevali omiljene pesme i da za to dobijaju bakšiš velike vrednosti, a jedan od najplaćenijih pevača jeste i talentovani Ivan Kurtić, koji je očarao milionski auditorijum u muzičkom šou programu "Pinkove zvezde", u kojem je i trijumfovao.

Foto: Ivan Kurtić, Foto: Printscreen

Kurtić ne krije da zahvaljujući svom pevačkom umeću često zaradi velike količine novca, a najveći bakšiš koji je dobio za samo jednu pesmu iznosio je neverovatnih dve hiljade evra.

- To je bila neka pesma Šabana Šaulića, ne mogu da se setim tačno koja je - ispričao je Kurtić, a onda zapevao jednu od pesama kralja narodne muzike koji u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda" svojim stučnim savetima pomaže mladim pevačima da usavrše svoje pevanje.

Foto: Ivan Kurtić, Foto: Printscreen

Inače, Ivan je ove godine objavio album "Spavaj kučko" pod okriljem City Records-a, najmoćnije izdavačke kuće na ovim prostorima, a mnoge pesme sa albuma pronašle su put do srca slušalaca. Ivanov novi album možete poslušati u sledećoj plejlisti:

Autor: D. Tanasijević

'