AKTUELNO

Na osnovu njenog života bi mogao da se snimi film.

Poznata meksička lepotica danas ima 49 godina, a mnogi pamte njenu poznatu sapunicu "Rosalinda", koja je jedno vreme bila najgledanija u Srbiji i zemljama u okruženju, kao i seriju "Marimar", u kojoj je takođe glumila.

Talija, koja je rođena kao Arijanda Miranda, proslavila se van granica svoje zemlje serijama gorepomenutim serijama, koje su se pre više od 20 godina emitovale na domaćim televizijama.

Uspešno je gradila i pevačku karijeru, a danas nastupa širom sveta i bavi se kreiranjem odeće, pa je glumu zapostavila. Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim mogulom, koji je od nje stariji 22 godine.

Poznati par ima dvoje dece, Sabrinu i Metjua, i jedan je od retkih primera parova kojima velika popularnost nije narušila sreću. I te kako je aktivna na društvenim mrežama, a evidentno je da se nije mnogo promenila i da ju je lepota krasila ceo život.

Talijin život obeležile su i pojedine negativne stvari, poput kidnapovanja njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Zapata je oslobođena 18. dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36. dana od kidnapovanja.

Glumici je pre 12 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

- Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada... - govorila je Talija jednom prilikom, dok je posve izvesnog vremena uspela da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

Autor: M.K.