AKTUELNO

Šok!

Osoblje kraljevske palate Velike Britanije pomno je pratilo skandalozni intervju Megan Markl i princa Harija, a kako kažu izvori, oni su najviše šokirani tvrdnjama kako Megan nije imala nikakvu podršku.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Osoblje kraljevske palate nije moglo da veruje kakve klevete je iznela Megan Markl jer nije tačno da joj niko nije izašao u susret kako bi se uklopila u nov način života. Intervju koji je Opra vodila sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa iznedrio je šokantno priznanje da je Megan bila na ivici suicida, dok niko od kraljevske porodice nije pružio ruku podrške.

- Jednostavno nisam više htela da živim. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne. Obratila sam se kraljevskoj porodici i rekla da moram negde da potražim psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osećala, rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za porodicu - rekla je sa tugom u glasu vojvotkinja.

Iako je ova izjava mnoge uzdrmala, izvori tvrde da ovo apsolutno nije tačno. Kako saznaje “Dejli mejl” kraljica Elizabeta je Megan dodelila najiskusnije saradnike za mentore još kada se verila sa Harijem i kako joj je dopustila da sama izabere 15 najboljih lojalnih zaposlenih koji decenijama rade za kraljevsku porodicu.

Foto: Tanjug AP/Alastair Grant

- Imala je briljantan tim sastavljen od iskusnih i lojalnih ljudi da joj pomognu. Nažalost, ona i Hari nisu slušali nikoga. To je jedina istina - rekao je izvor.

Kako navodi britanski tabloid, kraljica je lično donela odluku da popularna bivša kraljičina sekretarka Samanta Koen vodi Meganin tim i pripremi bivšu glumicu za venčanje.

- Samanta je osoba od najvećeg poverenja kraljice Elizabete i baš zato ju je dodelila Megan, kako bi je svakodnevno učila protokolima i kraljevskim manirima - otkriva izvor.

Inače, priča se da je i Samanta Koen među zaposlenima koji su se žalili na mobing od strane Megan Markl, oko čega će Bakingemska palata, kako je zvanično najavljeno, sprovesti istragu.

Foto: Tanjug AP/Paul Grover

Podsetimo, Megan je u intervjuu navela kako joj niko nije ništa pomagao, niti je upućivao u stvari koje nije mogla da zna i kako je usred noći guglala sve što joj je bilo potrebno kako ne bi obrukala novu porodicu.

Autor: N.V.