AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Latino diva Dženifer Lopez (51) bila je vrena sa Aleksom Rodrigezom (45), legendom bejzbola. Trebala je da se uda za njega još prošle godine, ali ih je u tome spriječila pandemija koronavirusa. Par je najavljivao kako će velika ceremonija uslediti čim to epidemiološke prilike dopuste, no to se ipak, po svemu sudeći, neće dogoditi.

Foto: Tanjug AP

Kako pišu američki mediji, par je prekinuo dvogodišnju veridbu. Dženifer Lopez je nedavno u intervjuu kazala i kako je s Rodrigezom u vreme pandemije išla na zajedničku terapiju, no ni to nije urodilo plodom. 

Foto: Tanjug AP/Chris O'Meara

Vest o raskidu jednog od najzvučnijih svetskih parova u SAD-u dolazi svega nekoliko meseci nakon što su tamošnji mediji objavili Rodrigezovu navodnu aferu s Madison LeCroy (30), popularnoj rijaliti zvezdi.

Nakon što je ta informacija inicijalno izašla u javnost, Lopez i njen verenik demantivali su navode, a zajedno su se pojavili i na Super Bowlu, no američka javnost uverena je kako je upravo taj događaj povezan s rastankom J.Lo i Rodrigeza.

Foto: Foter/Walt Disney Television on Foter.com / CC BY-ND

Iako se povodom ovih informacija o raskidu još nisu oglasili, izvor američkih tabloida navodi da je pevačica rekla kako je slobodna. Početkom godine oni su viđeni kako uživaju zajedno i ništa nije slutilo da će doći kraj njihovoj ljubavi.

Foto: Promo/Guess

Autor: M.M.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez