AKTUELNO

Mišljenja su podeljena!

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan osvežila je svoj Instagram nalog fotografijom iz tinejdžerksih dana.

Naime, ona je objavila sliku kada je imala samo šesnaest godina, a ono što je evidentno jeste da su promene na licu Kardašijanove i te kako vidljive.

Stara fotografija Kim Kardašijan izazvala je veliku pažnju javnosti, a mišljenja su podeljena. Dok jedni smatraju da je i tada bila prelepa kao što je i sada, drugi komentarišu kako mnogo fotošopira slike, zbog čega se našla na meti zlih jezika.

Foto: Tanjug AP/Seth Wenig

Mnogi komentarišu da je filterima promenila oblik glave, i da je tako sredila vilicu i jagodice. Takođe, vidljiva je promena oblika, ali i boje njenih obrva.

– „Bila je ružna”, „Nije se mnogo promenila”, „Kim je prirodna lepotica”, „Ona ovde ima okruglu glavu, šta je sada uradila sa glavom”, „Prelepa je”, „Jedna od retkih koja se nije unakazila”, „Obrve, jagodice, izgleda i nos, pa čak i glava… Užas” – bili su neki od komentara njenih pratilaca.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Inače, Kim je u jednoj emisiji porodičnog rijaliti programa “U korak sa Kardašijanovima” pokazala da se rešila onih sitnih dlačica kod zalistaka koji nikako da porastu, pa je njena kosa sada savršene dužine i oblika.

Foto: Instagram.com

Autor: M.M.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian