AKTUELNO

Ni tada, a ni sada se nisu nadali šta će se desiti!

Intervju Megan Markl i Harija kod Opre Vinfri izazvao je potpunu pometnju u celom svetu, a pogotovo u Velikoj Britaniji. Oni su izneli razne stvari na račun britanske krune, a usput tvrdeći da su sa nekim članovima porodice u odličnim odnosima, te da je problem u samoj instituciji i ljudima koji rade unutar nje.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Međutim, ovo nije prvi veliki intervju koji je potresao kraljevsku porodicu. Naime, čuveni intervju princeze Dajane iz 1995. godine, koji je emitovan devet meseci pre njenog zvaničnog razvoda od princa Čarlsa, napravio je veliku pometnju.

Foto: Foter/France1978 on Foter.com / CC BY-SA

Princeza je tada opisivala "treću osobu" u kraljevskom braku, priznala preljubu sa vojnim kapetanom Džejmsom Hjuitom, te govorila o svojoj borbi sa bulimijom. Takođe, ono što je šokiralo jesu njene sumnje u Čarlsovu sposobnost da postane kralj.

Sve je to ukazivalo na probleme u mom braku. Tražila sam pomoć, ali sam davala pogrešne signale, a ljudi su moje probleme s bulimijom koristili u druge svrhe. Rekli su da sam ja bila problem, da sam ja bila nestabilna. Međutim, problem je bio u tome što smo moj suprug i ja pokušavali sve da predstavimo idealnim samo kako ne bismo razočarali javnost, a očito je da je u naša četiri zida među nama bilo mnogo netrpeljivosti - ispričala je ona tada, a intervju je pratilo čak 23 miliona ljudi.

Foto: Foter/John Mathew Smith & www.celebrity-photos.com on Foter.com / CC BY-SA

Autor: N.V.