AKTUELNO

Pevač i njegova supruga nisu otkrili detalje o dečakovoj bolesti jer još nisu spremni.

Vest da je trogodišnji dečak popularnog pevača oboleo od raka, ali su mnogi pogrešno preneli vest da boluje od leukemije, što je izazvalo veliku zabunu.

Nakon što su pevač Majkl Buble i njegova supruga glumica Lusijana Lopilato obelodanili da je njihovom sinu dijagnostifikovan rak, oni su dobili mnogo pisama podrške.

Lusijana je na Fejsbuku objavila potresni status da se njihov sin Noa trenutno nalazi na lečenju u Americi, putem, kog je zamolila obožavaoce za razumevanje u ovim teškim trenucima.

– Slomljeni smo otkako je našem starijem sinu Noi dijagnostifikovan rak. On se trenutno nalazi na lečenju u Americi. Oduvek smo govorili koliko je bitna porodica i ljubav koju imamo. Majkl i ja ćemo odložiti sve obaveze kako bi usmerili svu pažnju da našem sinu bude bolje. Tokom ovog teškog perioda, tražimo vam da se molite za njega i da poštujete našu privatnost. Ispred nas je dugačak put i nadamo se da ćemo dobiti ovu bitku uz podršku porodice, prijatelja, fanova širom sveta i naše vere u Boga – stoji u saopštenju ovog para.

Odmah zatim počela su nagađanja da on boluje od leukemije, zbog čega se ubrzo oglasila i Lusijanina sestra, koja je to negirala.

- Molim vas da prestanete da nagađanjima. Svi koji imaju decu znaju koliko je roditeljima teško da se nose sa ovakvim stvarima. Mogu samo da kažem da će Majkl i moja sestra podeliti sve što budu znali sa svima vama onda kada za to budu bili spremni - rekla je Danijela Lopilato, sestra argentinske glumice i priznala da je "cela porodica skrhana zbog vesti".

Prijatelji poznatog para svedoče da je njih dvoje tužni, ali da veruju da će sve biti u redu, jer je mali Noa "uvek bio borac", pa se nadaju da će uspeti da pobedi i opaku bolest.

V. T.

'