AKTUELNO

Popularnom turskom glumcu roditelji su priredili pravi pakao.

Engin Ajkurek, zvezda turske serije "Ljubav i novac" koja u utorak kreće sa prikazivanjem na Televiziji Pink, važi za jednog od omiljenih glumaca mlađe populacije, a proslavio se zahvaljujući glumici Berin Sat. Paralelno s rastom njegove popularnosti u Turskoj, raslo je i interesovanje tamošnjih medija za detaljima iz njegovog privatnog života koji je više nego uzbudljiv.

Ovaj markantni glumac, inače, potiče iz poznate porodice - njegov otac dugo se bavio politikom i godinama je bio gradonačelnik jednog turskog grada, dok mu je majka ugledna profesorka. Zgodni glumac ima i rođenog brata koji nije oženjen, iako su ga povezivali sa brojnim lepoticama, međutim, on se nikada nije izjašnjavao.

Osim njegove porodice prilično je intrigantan i njegov ljubavni život - naime, on je bio u emotivnoj vezi sa Tuvanom Turkaj sa kojom je raskinuo pre dve godine, a sada zajedno glume u hit seriji "Ljubav i novac".

Između njega i partnerke iz serije varnice su sevnule još pre nego što su započeli saradnju na ovom visokobudžetnom projektu, međutim, njihova ljubav nije imala svetlu budućnost. Budući da Engin potiče iz prave turske, konzervativne porodice, njegovi najbliži potrudili su se svim silama da njihova romansa bude kratkog daha, u čemu su i uspeli. Njihov raskid propraćen je brojnim medijskim skandalima od kojih je najveći odjek imao onaj u kojem se javnost bavila prošlošću glumice.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog brojnih medijskih natpisa i reakcija javnosti, snimanje serije je nekoliko puta bilo prekidano. Ipak, Engin i Tuvana uspeli su da privedu snimanje kraju i TV publiku oduševe svojim učešćem u jednoj od najpopularnijih i najskupljih turskih serija ikada.

Ovog turskog zavodnika domaća publika imaće vrlo brzo priliku da gleda i u Srbiji, i to na Televiziji Pink u uzbudljivoj seriji "Ljubav i novac", u kojem mu je partnerka prelepa Tuba Bujukustun koju je uspeo da šarmira tokom snimanja serije. Premijerno emitovanje prve epizode serije "Ljubav i novac" zakazano je za utorak, 30. mart na Televiziji Pink.

Pročitajte još...

MISTERIOZNI ŽIVOT TURSKOG GLUMCA: Zbog roditelja OSTAVIO devojku, a sada glumi u seriji LJUBAV I NOVAC! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Engin Akiurek

#Ljubav i novac

#Turska

#Tuvana Turkaj | Tuvana Türkay

#serija

'