AKTUELNO

Kralj narodne muzike javno je priznao da ima miljenicu.

Tanja Avramović (32) iz Gornjeg Milanovca i Milica Jokić (27) iz Beograda pevale su pesmu "Senke" od Aleksandre Prijović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima jedna stvar vrlo zanimljiva. Čini mi se da je u Tanjinoj strofi moglo mnogo više toga da se otpeva nego u drugoj strofi, tako da je ona imala više sreće da to bolje ispeva, međutim toga nije baš bilo, iako je ona odličan pevač. Međutim, Milica je to bez greške ijedne otpevala, sve kako je Bog rekao tačno. A i inače, Milica je moj favorit. Ona peva perfektno, ja stojim iza toga - rekao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Složiću se sa Šabanom. Stvarno obe su sjajne pevačice, ali Tanja imala si peh što si večeras u duelu sa Milicom, jer Milica je stvarno nešto posebno - prokomentarisala je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Obe vas je htela pesma večeras. Ako bih morala da se opredelim po ovoj pesmi, stvarno bi mi bilo mnogo teško - rekla je Zorica.

- Meni večeras Zorica čita misli - nadovezala se Dragana i pohvalila obe takmičarke i Tanjinu boju glasa, rekavši joj da ju je "dotukla večeras, dok je za Milicu to standardno".

Foto: TV Pink Printscreen

- Šabane, ja ne mislim kao ti. Ja mislim da je Tanja otpevala bolje - bila je kratka Maja u komentarisanju takmičarki.

Posle glasanja žirija Milica Jokić je sa četiri glasa prošla dalje, dok je samo Maja glasala za Tanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'