AKTUELNO

Petočlani žiri je došao raspoložen, ali kad su čuli pravila, nestao im je osmeh s lica.

U najgledanijem pevačkom takmičenju u regionu, "Pinkovim zvezdama", posle nekoliko meseci borbe za prvo mesto došao je red za najnapetiju epizodu do sada. Radi se o Nokaut fazi, koja je poslednja stepenica koju takmiačri moraju da pređu da bi došli do četvrtfinala, a voditelj Milan Kalinić odmah je objasnio da u ovoj fazi takmičenje napušta osmoro pevača.

Foto: TV Pink Printscreen

- Večeras imamo specijalnu emisiju, Nokaut faza, emisija pred četvrtfinale. Danas imamo 40 takmičara. Svi koji su došli do samog kraja su tu i danas će njih 32 proći u takozvanu četvrtfinalnu emisiju - objasnio je on i najavio žiri.

Prvo je prozvao Draganu Mirković, kojoj je priznao da im je nedostajala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iskrena da budem, i vi ste meni falili. Priznajem, posle toliko vremena, ali istina je. Sada sam sjajno i mogu sa zadobvoljstvom da uživam u preostalim emisijama ove sezone. Stvarno ću se truditi da uživam - rekla je Dragana.

- Znam da će biti jako teška emisija, ja noćas nisam spavala i sad tek razumem Draganu, a sad će i ona videti koliko je teško, jer su prošla i prethodna emisija bile mnogo teške - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan ju je tada, zbog haljine koju je obukla, pitao planira li da se uda večeras.

- Pa ako me budeš zaprosio, razmisliću - odgovorila je Maja i zaključila da sve zavisi samo od Milana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo nije Zlata birala, za ovo sam se od početka borila da obučem i ona me je sada zamolila da kažem da to nije njen izbor bio - naglasila je odmah Zorica kada joj je Milan pohvalio rekavši da lepo izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zlato, visi ti posao o koncu, izgleda - našalio se tada Milan, a na kraju je i Šaban pohvalio izgled sve četiri dame u žiriju.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je onda objasnio da će večeras takmičari u parovima pevati zajedno istu pesmu. Dvadeset takmičara direktno će ići u finale, dok će se od onih 20 koji završe u baražu pravi pet grupa po četvoro. Svaka od tih grupa peva zajedno jednu pesmu boreći se za naklonost žirija. Na kraju će žiri morati od tih pet grupa da izbaci dve grupe, a ne pojedinačno takmičare.

- Ja samo moram da kažem da ovo nije fer. To baš nije fer - morala je da prokomentariše Zorica Brunclik.

Ostanite uz televiziju Pink, jer, po svemu sudeći, ovo će biti jedno ekstremno teško veče za žiri, a i za same takmičare.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Ilda Šaulić

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'