AKTUELNO

Iznenadiće vas detalji o pesmi "My heart will go on", koju je zavoleo ceo svet.

Pevačica Selin Dion, čija je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon što je otpevala pesmu "My heart will go on", naslovne numere kultnog filma "Titanik", ponovo ju je, 20 godina kasnije, otpevala na dodeli "Bilbord" muzičkih nagrada.

Ali ona zapravo u početku nije želela da snimi ovu pesmu, pa je u studio ušla samo kako bi je što pre otpevala i otišla kući, ni ne sluteći koliki će ona hit postati.

Foto: Tanjug

Osim toga, reditelj filma Džejms Kameron prvo nije želeo da ta pesma prati njegov film, pa ju je odbio, jer je bio uveren da je film dovoljno veliko ostvarenje sam po sebi.

Ono što mnogi nisu znali jeste i da je pesma koja se čuje u filmu zapravo demo verzija, koju je Selin otpevala iz prvog puta.

Kasnije je u jednom intervjuu izjavila da je tokom snimanja imala menstrucaiju, pa je pesmu zbog toga otpevala "preemotivno".

Posle emitovanja "Titanika" pesma je prodata u 15 miliona kopija, što ju je učinilo jednim od najprodavanih singlova svih vremena, a neverovatnom brzinom zauzela je i prva mesta na top listama u Americi, Kanadi, Velikoj Britaniji i Australiji.

Autor: V. T.

#Pesma

#Selin Dion | Celine Dion

#pevačica

'