AKTUELNO

One su otpevale legendarne hitove stranih izvođača i oduševile žiri svojim nastupima.

Prva u šestoj grupi predstavila se Sara Reljić (20) pesmom ''O' đila''.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga se u šestoj grupi predstavila Dragana Krstić (31) pesmom Ane Bekute ''Zavoleh te''.

Foto: Printscreen

Sara je za drugu pesmu odabrala ''I have nothing'' koju u originalu izvodi Vitni Hjuston, dok je Dragana otpevala hit grupe ABBA ''GIMME GIMME GIMME''.

Do sada sam uvek volela kako Sara peva umilno. Sa tom bojom glasa moraš da se rodiš. Merilin Monro da je imala tvoju boju glasa bila bi masovni ubica. Bog ti je dao sve, ti si najveće iznenađenje za mene u Pinkovim zvezdama. Uvek si dobro pevala, ali večeras sa ovoliko zahtevnom pesmom od Vitni Hjuston si me baš iznenadila. Ne znam da li bi 99% estrade smelo da otpeva ovu pesmu. Svaka tebi čast. Ako otpevaš ovu pesmu od Vitni Hjuston u finalu, pobeđuješ - rekla je Maja Nikolić, a onda je prokomentarisala i Draganin nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se preslatka, prezgodna, preenergična, u tebi je spoj svega. Ma ti si čudo jedno.
Vi ove tuđe pesme pevate bolje nego naše. Ovde je mrtva trka. Obe ste lepo otpevale, šta drugo reći, bravo - rekao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Sare, ja nju obožavam. Pesmu od Vitni Hjuston si otpevala boli glava. Obe ste u ovim stranim pesmama bile fantastične. Tvrdim da je Sara buduća zvezda. Taj osmeh, taj glas, taj šarm, sve... Ja Saro glasam za tebe - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Odlukom stručnog žirija u šesti krug takmičenja plasirala Sara Reljić, dok će se za prolazak u naredni krug Pinkovih zvezda u baražu boriti Dragana Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. K.

#Dragana Krstić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

'