AKTUELNO

Znam da je voleo našu decu i da ih ne bi povredio tako što bi namerno sebi oduzeo život - objasnila je ona.

Viki Kornel, supruga preminulog pevača Krisa Kornela, već danima preživljava pravi pakao zbog njegovog samoubistva, a sada je napisala izjavu u kojoj izražava sumnju da njegova smrt ima veze sa prevelikom dozom lekova protiv anksioznosti.

Foto: Printscreen Youtube

- Krisova smrt je gubitak koji ne može da se pretoči u reči i stvorila je takvu prazninu u mom srcu da nikada neće biti ispunjena. Kao što su rekli svi koji su ga poznavali, Kris je bio posvećeni otac i suprug. Bio je moj najbolji prijatelj - rekla je Viki i dodala da je primetila promene u njegovom ponašanju u četvrtak, dan nakon njegovog koncerta u Detroitu.

Foto: Tanjug

- Primetila sam da mrmlja, bio je drugačiji. Kada mi je rekao da je možda uzeo pilulu-dve više "ativana", kontaktirala sam obezbeđenje i zamolila ih da provere da li je sve u redu s njim. Ono što se dogodilo je neobjašnjivo i nadam se da će dalji medicinski izveštaji pružiti jasnije detalje. Znam da je voleo našu decu i da ih ne bi povredio tako što bi namerno sebi oduzeo život - objasnila je ona.

Pink.rs

#Smrt

#pevač

'