AKTUELNO

Mislim da je trebalo da izabereš žensku pesmu. Ti lepo pevaš, imaš jako lepe ukrase, rekao je Sale Tropiko.

Dragana Jovanovska se u drugom krugu predstavila pesmom "Kap po kap" grupe "Divlje jagode".

Dragana dolazi iz Kumanova i ima 10 godina.

Foto: Marijana Mićić i Dragana Jovanovska, Foto: Printscreen You tube

Ova takmičarka je dobila četiri glasa.

- Ja sam u poslednjem trenutku dao svoj glas jer sam gledao da li će Goca. Mislim da ovo nije bila pesma sa kojom je trebalo da nam se predstaviš u drugom krugu. Imao sam utisak da si sve vreme bila u strahu. Čini mi se da je ovo mnogo muška pesma. Mislim da je trebalo da izabereš žensku pesmu. Ti lepo pevaš, imaš jako lepe ukrase. Školski, sve je otpevano kako treba - rekao je Sale Tropiko.

Foto: Aleksandar Cvetković, Foto: Printscreen You tube

- Ona je na sceni bila potpuno slobodna. Nije se videlo da ima neki strah. Nije se čulo ni u pevanju čak. Stajling ti je super. Samo je trebalo malo više žestine - rekla je Leontina.

- Ovo je pesma na kojoj treba da ujedaš, a ti si pevala kao devojčica. Falilo je snage, zato sam ja ostala dole. Nije ovo bila pesma za tebe - rekla je Goca Tržan.

Foto: Jelena Tomašević, Foto: Printscreen You tube

- Kada smo dole, možda i nije petica, ali kad je vidiš onda možeš da sklopiš njen izgled sa tim pevanjem. Zato što je tako mršavica mala i igrala je, stvarno je bila ubedljiva u igranju i pevanju - rekla je Jelena Tomašević.

- Slažem se da nije bila pesma za tebe iako vidim da si ti rokerka u duši. I prošli put je bila neka rok pesma. Scenski nastup je bio za deset. Ali kad se pogleda cela slika, ipak, četvorka - rekao je Sergej Ćetković.

Autor: J. Vučić

'